Bio

 

Nascut a Barcelona el 1983, als 18 anys vaig a Girona a estudiar. L'octubre de 2010 començo a ensenyar ioga a Salt, ara mateix ja són més de 3000h de classes.

Durant els anys a la Universitat, la muntanya és el meu espai d'autoconeixement i superació, realitzant l'agost del 2001 a peu i en solitari la Transpirenàica (GR-11) entre Hendaia i Cap de Creus.
Per finalitzar Ciències Ambientals a la UdG el 2005ens embarquem amb tres companys més al Bosque de Rocas de Huayllay al Perú. Allà, durant tres mesos, realitzem el projecte de fi de carrera sobre dinamització ecoturística d'aquest espai natural. A més a més amb l'Albert Bargués equipem una trentena de vies d'escalada esportiva .  En tornar col•laboro en el treball de camp per laregulació de l'escalada al Massís de Cadiretes.


Més tard em vaig incorporar a la Fundació Drissa, entitat que treballa amb persones amb malalties mental, com a monitor del projecte productiu d'horta ecològica.

És en aquest moment que es troben les meves dues vocacions ja que començo a assistir a classes de Ioga Iyengar amb en David Lloret a espaideioga.cat per mirar de millorar diferents mals d'esquena derivats de la feina al camp i de l'escoliosi que pateixo. Des d'aleshores que he cultivataquests dos arts, l'Horta Ecològica, amb un hort per l'autoconsum; i el Ioga, assistint a classes, intensius i seminaris, i realitzant una pràctica personal regular.

Simultàneament començo a ballar danses tradicionals d'arreu, viatjant a festivals per Europa, i també a interessar-me per la dansa contemporània i altres formes d'expressió corporal.

Després d'un any vaig estar a Janus, una empresa d'arqueologia, com a auxiliar a les excavacions. També vaig estar treballant per a diferents empreses en l'àmbit de l'educació ambiental a cases de colònies i com a monitor d'esports a la presó de Girona els caps de setmana. Combinant-ho amb treballs amb Link, empresa dedicada al muntatge d'esdeveniments, al Festival de Cap Roig i al Temporada Alta.


L'estiu del 2010 en David Lloret em proposa a la pre-formació de professors de Ioga Iyengar al ciib.cat de Barcelona amb en Jordi Martí. I aquell mateix setembre apareix l'oportunitat de donar classes de ioga a bernardes.cat de Salt.
Són 3 anys de formació molt intensos, 2 dels quals dirigeixo a més a més un projecte d'Horta Bio a Corçà, baixant 2 dies al mes a Barcelona per aquesta exigent formació.  Juntament amb donar les 8 classes setmanals il'hort de Corçà, continuo rebent 2 classes a l'Espai de Ioga, a més de mantenir la pràctica personal i l'estudi del ioga diàriament, tal i com es demana a la formació que està amparada per l'AEYI.


El setembre de 2013 aprovo l'examen, obtinc el Certificat de Professor de Ioga Iyengar otorgat pel Ramamani Memorial Yoga Institute de Pune (Índia) i a partir d'aquest moment professionalment em dedico només al ioga.

El 2015 obtinc l'acreditació d'Instrucció en Ioga otorgada per l'Estat Espanyol i quedo inscrit en el Registre de Professionals de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Estic en constant formació, assistint regularment a classes i intensius. He rebut ensenyament de Faeq Bíria, Patxi Lizardi, Martine Le Chenic, Roger Cole, Carrie Owerko, Alison West, Lucienne Vidah, James Murphy, Lara Warren...