Back to All Events

Dissabte de cordes i eslinga nivell 2

  • ESPAI DE IOGA 6 Rambla de la Llibertat Girona, CT, 17004 Spain (map)

Vine a ampliar els teus coneixement de l’us de les cordes i l’ eslinga en la pràctica d’assana.

En el segon nivell aprendrem a utilitzar aquest material per comprendre millor les accions en les postures dempeus, també treballarem la força de braços estirant de les cordes per compensar la nostra pràctica, que acostuma a ser més d’empenyer, i també les utilitzarem per realitzar extensions enrere i flexions endavant una mica més avançades..

Practicarem també invertides i ampliarem algunes de les seqüencies del nivell 1 .

Per tant, tindrem en compte i explorarem tan els aspectes pedagògics en l'ensenyament d'àsana, com les possibilitats terapèutiques, restauratives, lúdiques i compensatòries del seu ús.

Yoga kurunta és la pràctica amb cordes com si fòssim titelles de fil. Darrerament s'està popularitzant el yoga aeri amb diferents elements, normalment penjat del sostre.

Bks Iyengar inventor de gran quantitat de suports, va desenvolupar bastament el Yoga kurunta del qual ja existien alguns referents. Principalment va emprar a les seves classes les cordes fixades amb gantxos a la paret, tot i que també del sostre.

HORARI: 10:00 a 12:30h del matí. Comencem puntuals, arriba 15 min abans.

PREUS: 25€ / 20 € alumnes d’en Sergi i de l’Espai matriculats

DIRECCIÓ: Rambla de la Llibertat 6, 4rt 2a Girona

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cla que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga pel pranayama.

SI vens en cotxe disposes de diferents zones d’aparcament gratuït aprop. La més propera és en el carrer que puja cap a la Universitat de Lletres i Educació, la zona coneguda com de “foramuralla” o de Les Pedreres, a uns 10 min o menys. L’altra és als aparcaments de la Copa que es troben a uns 15 minuts o menys a peu. També disposes de diferents aparcaments de pagament més aprop.