Back to All Events

Diumenge de cordes i eslinga nivell 1

  • ESPAI DE IOGA 6 Rambla de la Llibertat Girona, CT, 17004 Spain (map)

Vine si vols descubrir i assentar les bases de l’us de les cordes i l’ “sling” en la pràctica d’asana.

El primer nivell d’una sèrie que realitzarem aquest curs sobre el “Yoga Kurunta”.

Yoga kurunta és la pràctica amb cordes com si fòssim titelles de fil. Darrerament s'està popularitzant el yoga aeri amb diferents elements, normalment penjat del sostre.

Bks Iyengar inventor de gran quantitat de suports, va desenvolupar bastament el Yoga kurunta del qual ja existien alguns referents. Principalment va emprar a les seves classes les cordes fixades amb gantxos a la paret, tot i que també del sostre.

En aquest taller desenvoluparem una bona pràctica i ens introduirem en la utilització d'aquests elements.

Tindrem en compte i explorarem tan els aspectes pedagògics en l'ensenyament d'àsana, com les possibilitats terapèutiques, restauratives, lúdiques i compensatòries del seu ús.

Introduirem la practica d’invertides penjats i a més a més una petita seqüència bàsica per poder-la practicar si disposes del material a casa.

HORARI: 10:00 a 12:30h del matí. Comencem puntuals, arriba 15 min abans.

PREUS: 25€ / 20 € alumnes d’en Sergi i de l’Espai matriculats

DIRECCIÓ: Rambla de la Llibertat 6, 4rt 2a Girona

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cla que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga pel pranayama.

SI vens en cotxe disposes de diferents zones d’aparcament gratuït aprop. La més propera és en el carrer que puja cap a la Universitat de Lletres i Educació, la zona coneguda com de “foramuralla” o de Les Pedreres, a uns 10 min o menys. L’altra és als aparcaments de la Copa que es troben a uns 15 minuts o menys a peu. També disposes de diferents aparcaments de pagament més aprop.