sin título-39.jpg

ioga

sin título-31.jpg

Practico IOGA diàriament per escoltar el meu potencial, per recordar-me que la  vida és plenitud.

Reorganitzem el cos cap a formes mesurades i conscients (asana). Adoptem patrons de moviment més eficients, més saludables. Canviem estructures i hàbits mentals inconscients.

Establim un diàleg entre la ment i el cos, connectats amb la respiració, per aprendre a percebre la unitat entre cadascuna de les nostres parts.

 
“Cada postura t’ensenya l’art del silenci”
— BKS Iyengar
 

Amb la pràctica...

             Explora el teu potencial

             Mou-te conscientment 

             Alineat amb el teu ser 

 

Aprén...

             A utilitzar suports (props)

             A ajustar les postures

             A participar en l'energia del grup

 

 

Formació

 BKS Iyengar amb 88 anys en Setubandha Sarvangasa

BKS Iyengar amb 88 anys en Setubandha Sarvangasa

Moltes persones inspiren el dia a dia de la meva pràctica i ensenyament de les tècniques del ioga.  La majoria  tracen el seu camí a partir d'alguna de les  pases que BKS Iyengar (1918-2014 Índia) va fer en el mapa de la tradició  del Ioga.

Especialment els meus mentors a Girona, en David Lloret i l'Imma Pera (Espai de Ioga) amb qui practico des del 2007.   En Jordi Martí (CIIB), amb qui vaig fer la formació de professors de Ioga Iyengar a Barcelona (2010-2013). 

Des del 2016 la Carrie O'Werko (IYINY),  l'Alison West  (Yoga Union) i l'Abbie Galvin (The studio) de New York, també m'estan aportant gran ensenyaments i inspiració.

Sense oblidar les persones que segueixen les meves classes i tallers, que són una font continua de motivació i coneixement. A tots ells els estic profundament agraït per la seva dedicació i generositat.