Back to All Events

INTENSIU DISSABTE MATÍ. PRANAYAMA I ASSANA.

  • ESPAI DE IOGA 6 Rambla de la Llibertat 4rt 2a Girona, CT, 17004 España (map)

Dedicarem tot un matí a la pràctica. Una primera hora d’explicació i pràctica de Pranayama. i després d’una infusió un parell d’hores i mitja de pràctica d’ assana.

El Pranayama consisteix en utilitzar exercicis respiratoris i la seva observació per “regular els pensaments, desitjos i accions, aportant l’equilibri i la gran força de voluntat necessaria per convertir-se en un mestre de si mateix” (BKS Iyengar , Luz sobre el Pranayama).

Emprarem el mètode que va desenvolupar BKS Iyengar pel seu ensenyament a tot tipus de persones i condicions. En aquest métode el pranayama els primers anys es practica estirat i amb suports sota la caixa toràcica. Es vol mantenir-la ben oberta, amb la columna vertebral ben allargada i així fer més fàcil mantenir els sentits i el cos passius. D’aquesta manera es calma el sistema nerviós i s’incrementa la capacitat pulmonar exercitant la musculatura que participa de la respiració amb els diferents tipus de Pranayama.

En la pràctica d’assana practicarem i aprendrem amb els elements que caracteritzen el nostre ensenyament:

+ Alineament per l’observació de les mesures del cos+ Dinamisme per incrementar la mobilitat.

+ Intensitat per explorar la capacitat d’acció.

+ Suports per crear espai, temps i comprensió en les postures.

HORARIS: 9-10h Pranayama. Infusió

10:30 - 13h Yogasana

Comencem puntuals, arriba 15 min abans.

PREU: 30€ / 20€ Alumnes d’en Sergi i de l’Espai

DIRECCIÓ: Rambla de la Llibertat 6, 4rt 2a Girona

A l’ Espai de ioga.cat trobaràs una sala de més de 80 metros quadrats, espaiosa, lluminosa i oberta al Riu Onyar i el Pont de Pedra. El centre està totalment equipat i no cla que portis res de material, tan sols roba cómoda per la pràctica i alguna màniga llarga pel pranayama.

SI vens en cotxe disposes de diferents zones d’aparcament gratuït aprop. La més propera és en el carrer que puja cap a la Universitat de Lletres i Educació, la zona coneguda com de “foramuralla” o de Les Pedreres, a uns 10 min o menys. L’altra és als aparcaments de la Copa que es troben a uns 15 minuts o menys a peu. També disposes de diferents aparcaments de pagament més aprop.

Earlier Event: October 12
Dissabte de cordes i eslinga nivell 1
Later Event: December 14
Dissabte de cordes i eslinga nivell 2